Hoe Herken Je Echt Colloidaal Zilver?

Gepubliceerd apr. 02, 23
6 min read

Zilverwater Colloidaal Zilver

Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie Voor Weerstand En VitaliteitColloidaal Goud-/zilverwater, Wie Heeft Ervaring

a. overgangsklachten als o. a. opvliegers) Vrolijker, helderder van geest en betere concentratie Positief effect op ogen, oren, smaak en reukorganen Vermindering ouderdomsvlekken Doet poriën krimpen en rimpels verminderen bij verouderde huid ook vermindert het roodheid/irritatie van de huid Positieve verandering van lichaamshouding (men staat rechterop) Liften van oogleden Transformatie van angst- naar liefde Innerlijke ziekte- naar innerlijke geluk ongeluk- naar geluk depressiviteit- naar levensvreugde stress- naar ontspanning negatieve houding- naar positieve houding kwaadaardigheid- naar naastenliefde pijn- naar evenwicht Vraag je niet af waar het middel overal werkzaam op is, het is werkzaam vanaf het begin van het alfabet tot het eind van het alfabet.Colloïdaal goud, platina, koper, zilver, ijzer, zink, palladium, vanadium, titanium en Indium met magnesium, Iodine en TA-65 ( totaal ongeveer 3500 PPM) is momenteel het krachtigste en geavanceerde product wat verkrijgbaar is. Het middel is zo krachtig omdat het een interactie aangaat met het goud, platina, zilver en Indium waardoor men een velen malen beter werkend product krijgt wat een nog beter effect heeft op het lichaam en geest van de mens.

De Toekomst Van Colloïdaal Zilver: Nieuwe Toepassingen En Onderzoek

Als u ziek bent dient u altijd een arts te raadplegen. • bevorderen van mentale scherpte • verbeteren van normale cel functie • minder behoefte aan slaap en geeft een lichter en energieker gevoel • sneller herstel bij blessures en herstel in het algemeen Inmiddels hebben wij door middel van een nieuwe bewerkingsmethode een nieuwe formule ontwikkeld en deze gaat een grote stap verder dan het goudwater wat wij produceerden.

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen (Colloïdaal Zilver: De Waarheid over Zilverdeeltjes en Gezondheid). Telefoonnummer: 040-2521107 of mailen naar: .

Vragen Over Colloidaal Zilver Water

Becker, alle drie Amerikanen. Wat is colloïdaal zilver nu eigenlijk? Het is een middel dat wordt verkregen door een elektrische stroom te leiden door een bak met gedestilleerd water met daarin staven zilver. Er ontstaat zo een colloïdale oplossing van zilver in water. Wat is het effect van zilver op micro-organismen. Deze oplossing wordt vervolgens verdund. De hoeveelheid CZ in de oplossing varieert per product: een homeopathisch verdunde oplossing is bijvoorbeeld 6 delen zilver op 1 miljoen delen water.

De prijzen voor een dergelijk toestel variëren van € 22 tot € 193. CZ kan worden ingenomen, op de huid gesmeerd of via een spray worden toegediend. Het wordt stapsgewijs via het bloed in het lichaam opgenomen. Het is smaak- en reukloos en sommige sites reppen bovendien van kleurloosheid. Zilver, zo zeggen de sites, staat al eeuwen bekend als doder van ziekteverwekkers en remmer van ontstekingen.

Colloïdaal Zilverwater - Bestellen

Opvallend is dat de CZ-maffia als door een adder gebeten reageert. Sommigen voeren aan dat met de homeopathisch verdunde kwaliteit colloïdaal zilver er geen gevaar is. Tal van andere media brengen hetzelfde bericht. Op dezelfde dag interviewde RTL4 Rob Koene over dit en enkele andere onzinmiddelen (onder andere ‘een bekertje overgeschoten moedermelk’).

Blootstelling van (jong)volwassen ratten aan zilver nanodeeltjes laat een verslechtering van de functie van het korte- en lange termijn geheugen zien. Zilver nanodeeltjes worden vanwege o (Colloïdaal zilver - 1 liter). a. hun antibacteriële werking toegepast in diverse producten variërend van schoonmaakmiddelen, speelgoed en textiel tot voedingssupplementen, hoewel het in deze laatste categorie niet is toegestaan.

Colloïdaal Zilver-goud

De gebruikte doseringen in deze studie zijn laag. In andere rattenstudies bleek 30 mg/kg lichaamsgewicht de laagste dosering te zijn waarbij geen schadelijke effecten op de lever worden gevonden. De belangrijkste resultaten van het onderzoek laten zien dat zowel het korte- als langetermijngeheugen in de dieren blijvend aangetast wordt bij beide doseringen.

De onderzoekers hebben in verschillende hersengebieden gezocht naar de aanwezigheid van zilver en of dit aanwezig was in de vorm van nanodeeltjes (Colloïdaal zilver en goud). Uit de resultaten blijkt dat bij hogere blootstelling aan zilver nanodeeltjes meer zilver in de hersenen terecht komt. Ondanks de toepassing van de nieuwste detectietechnologie is niet duidelijk of het aanwezige zilver nog in de vorm van (nano)deeltjes is.

Colloïdaal Zilver En Goud

Colloïdaal zilver – dat ook deeltjes op nanometerschaal bevat – mag sinds 2002 niet worden gebruikt in voedingssupplementen of worden toegevoegd als mineraal in voedingsmiddelen. Colloïdaal zilver staat namelijk niet op de lijst met toegestane mineraalverbindingen die in voedingssupplementen mogen worden gebruik (bijlage II van Verordening 2002/46) of als mineraal aan levensmiddelen mogen worden toegevoegd (bijlage II van Verordening 1925/2006).

Colloïdaal Zilver: Veiligheid, Bijwerkingen En DoseringColloïdaal Zilver - 1 Liter
Colloïdaal Zilver En GoudColloïdaal Zilverwater Het Alternatief Voor Antibiotica?

Toch adviseren sommige websites en winkels nog om zilverwater in te nemen en zijn er mensen die het drinken. Hier is onlangs aandacht aan besteed in een televisie-uitzending van Radar. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA Europese Voedselveiligheidsautoriteit (Europese Voedselveiligheidsautoriteit)) heeft recent op verzoek van de Europese Commissie de veiligheid en biobeschikbaarheid van “zilver hydrosol” voor gebruik in voedingssupplementen opnieuw beoordeeld, en net als in 2008 geconcludeerd dat er onvoldoende data waren om dit te beoordelen: Volgens EFSA is: "Het gebruik van zilver hydrosol in voedingssupplementen verboden, omdat niet met zekerheid gezegd kan worden dat inwendig gebruik veilig is".

Het Geheim Van Colloïdaal Zilver: Een Eeuwenoud Huismiddeltje

Of deze effecten inderdaad in de mens op zullen treden is afhankelijk van de dosering en de daaruit volgende concentratie zilver in de hersenen. Colloidaal producten. De gebruikte dosering in de rattenstudie is lastig te vertalen naar een dosering waarbij effecten kunnen optreden in de mens. Colloïdaal Zilver: Een Oude Traditie in een Modern Jasje. Hiervoor ontbreekt informatie over hoe nanozilverdeeltjes zich in een mensenlichaam verspreiden, hoeveel er in de hersenen terecht komt en hoe snel ze worden uitgescheiden.

Het is echter niet bewezen dat dit middel ook echt iets doet. Sterker nog, het is toxisch en kan daardoor schadelijk voor je zijn. Blijkbaar weet de medewerker ook niet dat dit 'antibioticum' sinds 2016 volgens Europese wetgeving al niet meer mag worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel (Vragen over colloidaal zilver water). Waarom is het dan toch nog verkrijgbaar in de winkel en ook online? Colloïdaal zilver mag sinds 2002 niet meer verkocht worden als voedingssupplement of als levensmiddel gebruikt worden.

Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) is in 2016 begonnen met het handhaven van dit verbod. Het mag niet meer voor inwendig gebruik worden geadviseerd en dus is een doseeradvies feitelijk niet van toepassing. Wanneer er wel een doseeradvies op de verpakking staat, is het product een levensmiddel. Echter, wordt het zilverwater niet alleen voor uitwending gebruik toegepast.


nano zilver

'Mijn vrouw gebruikt het en de buren willen het wel eens komen halen voor een slokje of als ze een brandwondje hebben (Colloïdaal zilver, Zilverwater, Nano Zilver).' Ankie van Leeuwen heeft dagelijks een half jaar zilverwater gedronken. Zij heeft het zilverwater op aanraden van een plaatselijke reformwinkel gebruikt tegen een ontstoken vingernagel, bij haar heeft het niet geholpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Nano Goud

Published May 18, 23
7 min read

Fruit Op Het Werk - Gezonde Werkvloer

Published May 16, 23
11 min read

Fruit Op Het Werk 50 Stuks

Published May 15, 23
11 min read