Nano Goud

Gepubliceerd mei 18, 23
7 min read

Het Productieproces Van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?

Ja! Met 100 % zekerheid. Ionisch zilver bevat nagenoeg alleen zilverionen en colloïdaal zilver bevat nagenoeg alleen zilver-atomen (zilverdeeltjes). Men heeft simpelweg niet de kennis om een echt colloïdaal product te maken en kiest dan voor een “mooie praatjes en plaatjes” strategie om het product aan te prijzen. Wij vinden dat een product minimaal uit 80 % zilverdeeltjes (zilver-atomen clusters) moet bestaan.

100% Neen. Alleen zilverionen hebben een positieve lading. Dit kan je simpel navragen op elk chemie-forum. 20 ppm betekent 20 milligram totaal zilver (zilver-atomen en zilverionen) per liter. Dit is ONMOGELIJK, een colloïdaal product, zonder extra chemische stabilisatoren bevat ALTIJD meerdere deeltjes van verschillende afmetingen. Men gaat ervan uit dat de gemiddelde consument niet veel begrijpt van colloïdale producten en gebruikt dit dan om ongefundeerde uitspraken te kunnen doen, zodat er op een makkelijke manier een inferieur product kan worden verkocht.

Colloïdaal Zilver, Goud En Platina

Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver In De NatuurgeneeskundeColloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver

com/pages/silver-nanoparticles-spheres#target Google eens een keer via google-afbeeldingen en gebruik dan bijvoorbeeld de volgende zoekterm: silver nanoparticles .

Colloïdaal zilver is een . Colloïdaal zilver - 1 liter. Het lijkt de meest bruikbare en krachtige substantie te zijn om verschillende ziektes te bestrijden die veroorzaakt worden door . Het blijkt zowel een breed spectrum remedie te zijn als preventief te werken bij verkoudheden, griep en diverse infecties. In het bijzonder blijken Staphylococcus en Streptococcus stammen, die dikwijls worden gevonden bij ziektes, gevoelig te zijn voor zilver.

Nano Zilver / Colloidaal Zilver

Colloïdaal Zilver: Voorkomen En Behandelen Van Ziekten Op Natuurlijke WijzeColloïdaal Zilver: Van Huidverzorging Tot Medische Toepassingen

Wanneer colloïdaal zilver dagelijks wordt ingenomen kan het zorgen voor een beter immuunsysteem, hetgeen resulteert in meer energie, vitaliteit, kracht, ontspanning, en kan het voor een snellere genezing zorgen en een vermindering van toxines in het lichaam . Rond 1900 toonden wetenschappers al aan dat Zilver een was. Het werd door menig geneeskundige toegepast.

Daar Colloïdaal Zilver te duur was om te laten patenteren, ontwikkelden de farmaceutische bedrijven zelf een eigen antibioticum. Colloïdaal Zilver werd terzijde geschoven; andere nieuwe antibiotica beheersten de markt. In de loop der tijd deden zich echter problemen voor (Colloïdaal Zilver: Veiligheid, Bijwerkingen en Dosering). Dertig jaar na de komst van de zijn vele types ziekteverwekkende organismen inmiddels of geworden voor dit middel (De gezondheidsvoordelen van colloïdaal goud).

Colloïdaal Goud En Zilver, Oude Remedies

Veel van deze organismen hebben intussen een weerstand opgebouwd tegen de bestaande, gewone antibiotica. wordt door sommigen beschouwd als de meest universele antibiotische stof en het krachtigste antibioticum dat er is. De Helende Kracht van Colloïdaal Zilver: Van Top tot Teen. Uit onderzoek komt naar voren dat een gewoon antibioticum een half dozijn verschillende ziekteverwekkers doodt, waar mogelijk Zilver er zo'n 650 vernietigt.

Er zijn de laatste jaren verschillende experimenten en onderzoeken gedaan en er zijn vele toepassingen ontdekt of beter: herontdekt. Zilver kan daarbij zeer geschikt zijn voor gebruik tegen verschillende infecterende organismen en diverse praktische toepassingen zoals bv. snij-, brand- en schaafwonden. Zilver kan verschillende doden. In de Ayurvedische geneeskunde wordt zilver reeds lange tijd gebruikt om het lichaam te reinigen en te versterken.

Colloïdaal Zilver / Nano Mineraalwater

Colloïdaal Zilver: Voorkomen En Behandelen Van Ziekten Op Natuurlijke WijzeVragen Over Colloidaal Zilver Water

En voor behandeling van wratten, eczeem, als gezichtsspoeling bij acne en andere aangezichtsirritaties. Colloïdaal zilver kan ook worden gebruikt om water te zuiveren en als stoelgang bevorderend middel -in water vermengd- worden ingenomen. Tevens kan Colloïdaal zilver voor de behandeling van planten met bacteriën en schimmels gebruikt worden(op bladeren of in grondwater).

Het ontstaan van resistentie tegen antibiotica is uitgeroepen tot de grootste bedreiging van de wereldwijde gezondheid. Antibiotica zijn een hele belangrijke hoeksteen van onze gezondheidszorg. Door het frequente voorschrijven van antibiotica aan patiënten uit gemakzucht (geef een kuurtje en je ziet de patiënt voorlopig niet terug) en door het gebruik in de landbouw, is de werkzaamheid ervan minder en minder geworden.

De Magie Van Colloïdaal Zilver: Van Wondgenezing Tot VirusbestrijdingHet is een natuurlijk antibioticum en sterker dan gedacht. Het kan heel erg goed werken bij tal van klachten. Nog nooit zijn er zoveel recepten antidepressiva voorgeschreven als vandaag de dag. Depressiviteit lijkt epidemische vormen aan te nemen. In Londen komt al Prozac uit de kraan. In de VS worden behalve antibiotica en steroïden in het oppervlakte water en drinkwater, eveneens al restanten van antidepressiva in dit water gevonden.

Het grootste gedeelte van deze medicijnresten komt via de urine van mens en dier in het oppervlaktewater terecht en dit water wordt door waterleidingbedrijven gebruikt om drinkwater van te maken. Tien tot dertig procent van de medicijnresten blijven in het water zitten. Colloïdaal goud kan hier van nut zijn. Het kan een natuurlijk opbeurend middel zijn zonder akelige bijwerkingen en net als zilver (en selenium, zink etc.) behoort het tot de sporenelementen die de mens nodig heeft en helaas door de moderne teelt van gewassen al te weinig in zijn of haar lichaam krijgt. Colloïdale Supplementen Kopen.

Colloïdaal Zilver: Voorkomen En Behandelen Van Ziekten Op Natuurlijke Wijze

Dit is een recept voor colloïdaal goud uit de Bijbel. Mozes liet het volk colloïdaal goud drinken tegen hun ongeduld en ontevredenheid. Eeuwen geleden gebruiken de Chinezen al gouden munten die ze lieten meekoken in de rijst en groenten om zo sporen van goud binnen te krijgen (Colloïdaal zilver - 1 liter). Ook de Romeinen gebruiken het.

Een paar eeuwen geleden had praktisch iedere cowboy in het Wilde Westen van Amerika een zilveren dollar bij zich om zijn water en melk te zuiveren. Het werd eveneens gebruikt om de gewonden tijdens de Eerste Wereldoorlog te helpen. De beroemde Paracelsus was een fervent voorstander van verschillende metalen die hij in zijn medicijnen gebruikte om ziekten te genezen.

Colloïdaal Zilverwater - Bestellen

Het zijn eeuwenoude remedies die sinds 1938 niet meer de status van geneesmiddel mogen dragen. Deze middelen worden dan ook verkocht als voedingssupplementen. Er mag dus gezegd worden dat zilver antibacteriële eigenschappen heeft, maar niet dat het een bronchitis geneest. Het gevolg is dat distributeurs manieren vinden om deze retoriek te omzeilen (zilverwater).

Het is een langdurig proces om een middel de status van geneesmiddel te geven. Het kost miljoenen en miljoenen en aangezien natuurlijke middelen zoals goud en zilver niet te patenteren zijn, is het voor de farmaceutische industrie niet aantrekkelijk om in deze middelen veel geld (onderzoek) te investeren. Een van de redenen waardoor colloïdaal goud en zilver in onbruik is geraakt is het feit dat het vroeger veel duurder was om te bereiden.

Colloïdaal Zilver: Het Antibacteriële Alternatief

Last Van Candida Of Andere Schimmelinfecties? Nano ZilverNano Goud

Het was praktisch onbetaalbaar. Een andere reden is dat het niet zo veilig was als heden (Colloïdaal zilver, Zilverwater, Nano Zilver). Veel mensen zijn geheel ten onrechte nog steeds bang voor metaalvergiftiging wat vandaag niet meer voorkomt indien het goud en zilver op de juiste manier wordt geprepareerd. Wanneer de metaaldeeltjes te groot zijn, dan kan het lichaam ze niet goed uitscheiden en krijgen we ongewenste opeenhoping van deze metalen in ons lichaam.

De deeltjes gaan neerslaan door de zwaartekracht en het product is van inferieure kwaliteit. Om dit te voorkomen voegen sommige producenten een “stabilisator” toe (meestal een eiwit) om de oplossing langer in suspensie te houden. Deze stabilisatoren blokkeren vaak de gunstige werking van de deeltjes. Wanneer zilverdeeltjes te groot zijn door een verkeerde bereidingswijze kan de huid een grijsblauwe verkleuring vertonen “Agyria”genoemd.

Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?

001 tot 0. 005 micron (een micron is een miljoenste van een meter in diameter gemeten) - Bestel nu Colloidaal-Zilver. Colloïdaal zilver is hetzelfde maar dan zijn de deeltjes van zilver uiteraard. In het colloïdale goud zit altijd wat zilver om bacteriële belastingen uit te kunnen sluiten. Colloïdaal goud en zilver wordt meestal verkocht met als indicatie hun ppm (parts per million) waarde.

Zilverwater van 10 ppm houdt in dat er tien deeltjes zilver per miljoen deeltjes water in de oplossing zitten. Dit is eigenlijk verwarrend omdat het een manier is om de totale hoeveelheid goud of zilver aan te geven (De Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?). Beter zou het zijn om de grootte van de deeltjes te benadrukken.

Colloïdaal Zilver - 1 Liter

Hij ging colloïdaal zilver gebruiken toen de ziekte van Lyme hem bijna fataal werd. Van reguliere antibiotica heeft hij een Candida schimmel infectie opgelopen. Vervolgens zegt hij zich te hebben genezen van de ziekte van Lyme als van de Candida schimmel infectie door het gebruik van het zilverwater. De werking van colloïdaal zilver kan zijn berust op het onwerkzaam maken van een enzym dat betrokken is bij het zuurstof ademhalingsproces van schimmels, bacteriën en virussen.


colloidaal zilver

Het kan ook direct op schaafwonden, snij wonden en open wonden worden gedruppeld of opgebracht worden als kompres. Internationaal bestaat er grote zorg over de toename van resistentie tegen antibiotica bij diverse klinisch belangrijke bacteriën (o. a. Staphylococcus aureus, pneumokokken en enterokokken). Dit zijn zeer verontrustende gegevens. De resistentie is vooral ontstaan doordat artsen te snel en te gemakkelijk antibiotica voorschreven.

Navigation

Home

Latest Posts

Fruit Bezorgen Op Het Werk

Published Aug 24, 23
11 min read